Μπουγιουρντί



Μια συνταγή της κυρίας Αλεξάνδρας Κυριάκη ‎για ΜΠΟΥΓΙΟΥΡΝΤΙ από την ομάδα στο Facebook ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ


Μπουγιουρντί

Υλικά
Ντομάτα 
φέτα 
γκουντα 
πάπρικα καυτερή 
λάδι

Σε πήλινο βάζω λίγο λάδι, φέτες ντομάτας, μετά βάζω τη φέτα, καλύπτω με φέτες ντομάτας, λίγη πάπρικα καυτερή γιατί δεν μου αρέσουν τα καυτερά, κλείνω το καπάκι και ψήνω στους 200 βαθμούς για 15 λεπτά περίπου.
 Μετά ανοίγω το καπάκι, προσθέτω λίγη γκούντα τριμμένη και αφήνω με ανοιχτό καπάκι να λιώσει και να αποκτήσει ωραίο χρώμα.

σ.σ. ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ: Προσθέστε και μερικές φετούλες πράσινη καυτερή πιπεριά αν την τρώτε ή γλυκιά πιπεριά.