
ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΣΤΟ ΣΧΑΡΟΤΗΓΑΝΟ ΜΕ ΑΦΡΑΤΕΣ ΣΠΙΤΙΚΕΣ ΠΙΤΟΥΛΕΣ
ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Τα σουβλάκια τα μαρινάρισα σε λάδι, κρασί, αλάτι πιπέρι ρίγανη πάπρικα από το πρωί.
Σε καυτό σχαροτήγανο ψήνω τα σουβλάκια αφού πρώτα τα λαδώσω ελαφρά.
Για τις πίτες:
1/2 κιλό αλεύρι,
ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Τα σουβλάκια τα μαρινάρισα σε λάδι, κρασί, αλάτι πιπέρι ρίγανη πάπρικα από το πρωί.
Σε καυτό σχαροτήγανο ψήνω τα σουβλάκια αφού πρώτα τα λαδώσω ελαφρά.
Για τις πίτες:
1/2 κιλό αλεύρι,
1/2 φακελάκι μαγιά,
1 κ.γ. αλάτι,
1 κ.γ. ζάχαρη,
1,5 ποτήρι νερό χλιαρό περίπου
Κοσκινίζω το αλεύρι και ρίχνω τα υπόλοιπα υλικά.
Ζυμώνω και σκεπάζω να φουσκώσει.
Χωρίζω τη ζύμη σε μπαλάκια και ανοίγω με τα χέρια σε πίτα.
Χωρίζω τη ζύμη σε μπαλάκια και ανοίγω με τα χέρια σε πίτα.
Σε αντικολλητικό τηγάνι τηγανίζω για 3 - 4 λεπτά.