Κασερόπιτες



ΚΑΣΕΡΟΠΙΤΕΣ 


ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Για τη ζύμη ένα ποτήρι χλιαρό γάλα ένα ηλιέλαιο ένα χλιαρό νερό μια μαγιά ένα κουτάλι ζάχαρη και ένα κουταλάκι αλάτι.,επίσης 700 γραμ αλεύρι.
Ζυμώνω και αφήνω να φουσκώσει.

Γέμιση γκούντα και ένταμ
Δυο αυγά και λίγο πιπέρι
Ανοίγω σε πιτάκια τα γεμίζω τα κλείνω καλά, βάζω λαδόκολλα στο ταψί και ψήνω στους 180 μεχρι να ροδίσουν.


Δημιουργός συνταγής: Παλμιρα Αριστου 
 
 Ακολουθήστε τις Καλύτερες Συνταγές στο Google News!