Ομελέτα με μπέικον, πιπεριές και φέτα



Μια συνταγή της κυρίας Βανας Ντελη.Ρεβ. για ΟΜΕΛΕΤΑ ΜΕ ΜΠΕΙΚΟΝ, ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΚΑΙ ΦΕΤΑ από την ομάδα στο Facebook ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ !!!!ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ !!!


Ομελέτα με μπέικον πιπεριές και φέτα

Συνταγή κι εκτέλεση
Σοτάρουμε σε τηγάνι με ελαιόλαδο
1 μικρή πράσινη πιπεριά μια μεγάλη κόκκινη Φλωρίνης κομμένες και 4 φέτες μπέικον σε λωρίδες!
Προσθέτουμε λίγο αλάτι πιπέρι
Αφήνουμε να ξανθίσουν καλά και κατόπιν χτυπάμε καλά 4 αυγά (δε ρίχνουμε αλάτι στ αυγά γιατί κόβει η ομελέτα) και ρίχνουμε πάνω στο μείγμα .
Η φωτιά πρέπει να ναι σχετικά δυνατή!
Προσθέτουμε και 1/4 κούπας τυρί φέτα τριμ.(σ όσους δεν αρέσει η φέτα παραλείπουμε η ρίχνουμε τυρί κίτρινο αν θέλουμε)
κουνάμε το τηγάνι να πάει παντού αφήνουμε να ψηθεί γυρίζουμε προσεκτικά κι απ' την άλλη με σπάτουλα και. έτοιμη!
Λίγο συν πιπεράκι πριν το σερβίρισμα χρειάζεται!