Μπουτάκια κοτόπουλου με πατάτες τηγανητές



ΜΠΟΥΤΑΚΙΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΠΑΤΑΤΕΣ ΤΗΓΑΝΗΤΕΣ 


ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Από το βράδυ μπαχάρωσα τα μπουτάκια κοτόπουλου με αλάτι, πιπέρι, ελαιόλαδο, κουρκουμά, ρίγανη, μουστάρδα, σκόνη και σκορδάκι.
  2. Την επόμενη έψησα προσθέτοντας ένα ποτήρι νερό, στους 230 βαθμούς με σκεπασμένο το ταψί, για περίπου μισή ώρα και άλλα 15 λεπτά ξεσκέπαστο μέχρι που πήραν ωραίο χρώμα.
  3. Σερβίρισα με πατάτες τηγανητές.
Εύκολο απλό μαμαδίστικο φαγητό και όχι μόνο.


Δημιουργός συνταγής: Ελένη Γαρυφάλλου

 Ακολουθήστε τις Καλύτερες Συνταγές στο Google News!