Αφράτο σοκολατένιο παντεσπάνι για τούρτες και πάστες

Το πιο αφράτο παντεσπάνι για τούρτες και πάστες.
Η συνταγή που θα πρέπει όλοι να έχουμε στο τεφτέρι μας !!!

Υλικά

  • 4 μεσαία αυγά
  • 225 γρ. ζάχαρη
  • 225 γρ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
  • 225 γρ. αλεύρι “Κούλα”
  • 2 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
  • 100 γρ. ζεστό νερό
  • 40 γρ. κακάο
...

Παρακολουθήστε την εκτέλεση της συνταγής στο βίντεο που ακολουθεί


Δημιουργός συνταγής: Dimitris Michailidis