
Υλικά
Για τα Ταρτάκια
- 2 Αυγά μεσαία
- Λίγο αλάτι
- 100 γρ Ζάχαρη κρυσταλλική
- 100 γρ Ηλιέλαιο
- Ξύσμα απο μισό Λεμόνι
- 400 γρ Αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- 10 γρ Μπεικιν παουντερ
Για την Κρέμα Λεμονιού
- 500 γρ Κρέμα γάλακτος 35 %
- 130 γρ Ζάχαρη άχνη
- 1 κουτ σούπας ξύσμα λεμονιού
- 50 γρ Χυμό λεμόνι
Για την Διακόσμηση
- Φράουλες
Παρακολουθήστε την εκτέλεση για το παντεσπάνι στο βίντεο που ακολουθεί