
Μια συνταγή της κυρίας Στρατούλας Γιαταγανέλλη για ΕΥΚΟΛΕΣ ΤΥΡΟΚΡΟΚΕΤΕΣ από την ομάδα στο Facebook ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΓΚΟΛΦΩΣ
Υλικά
100 γρ. τυρί φέτα, θρυμματισμένη130 γρ. τυρί γκούντα, τριμμένο
100 γρ. γραβιέρα (ή ρεγκάτο ή τσένταρ), τριμμένο
1 ολόκληρο αυγό και 1 ασπράδι
40 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
Εκτέλεση
Όλα μαζί τα ζυμώνουμε και τα κάνουμε μπαλάκια
Τα αλευρώνουμε ελαφρώς!
Τηγανίζουμε σε μπόλικο ηλιέλαιο για να μην κολλήσουν στο πάτο.