
Υλικά
Για τα ραβιόλια
200γρ αλεύρι απλό100 γρ σιμιγδάλι ψιλό
4 αυγά
40 γρ ελαιόλαδο
1 κ/γ αλάτι
ζυμώνω ανοίγω φύλλο όχι πολύ λεπτό,μέτριο,εγώ τα κόβω με κουπατ
Γέμιση
1 χαλούμι, δυόσμο και κόλιανδροΕκτέλεση
Έβρασα το κοτόπουλο με λίγο αλάτι και ελαιόλαδο αφρού έβρασε ρίχνω τα ραβιόλια όταν ανέβουν στην επιφάνεια είναι έτοιμο.Μπορείτε να φτιάξετε τα ραβιόλια και να τα αποθηκεύσετε στην κατάψυξη και να τα μαγειρέψετε όπως όλα τα ζυμαρικά, σκετα με τυρί ή με όποια σάλτσα θέλετε.
Δημιουργός συνταγής: Olga Sv