
Υλικά
Για τη ζύμη
500 γρ γάλα η νερό χλιαρό
1 φακελάκι μαγιά
1 φλ του καφέ ηλιέλαιο
1 κ γ αλάτι
1 κ σ ζάχαρη
Αλεύρι γοχ όσο πάρει περίπου ένα κιλό για να γίνει μαλακή ζύμη .
1 φακελάκι μαγιά
1 φλ του καφέ ηλιέλαιο
1 κ γ αλάτι
1 κ σ ζάχαρη
Αλεύρι γοχ όσο πάρει περίπου ένα κιλό για να γίνει μαλακή ζύμη .
Για τη γέμιση
Φέταγκούντα
1 αυγό
Ανοίγουμε στο μέγεθος του τηγάνι βάζουμε τη γέμιση, μαζεύουμε σε πουγκί και ξανά ανοίγουμε
Τα ψήνουμε στο ζεστό τηγάνι χωρίς λάδι σε μέτρα μπρος χαμηλή φωτιά και από τις δυο πλευρές μέχρι να ροδίσουν , αφού ψηθούν τα αλείφω με βούτυρο .
8 κομμάτια μου βγήκανε.
Σε μερικά έβαλα πατάτες με κασέρι!

Εκτέλεση
Η ζύμη αφήνουμε 30-50 λεπτά να φουσκώσει.Ανοίγουμε στο μέγεθος του τηγάνι βάζουμε τη γέμιση, μαζεύουμε σε πουγκί και ξανά ανοίγουμε
Τα ψήνουμε στο ζεστό τηγάνι χωρίς λάδι σε μέτρα μπρος χαμηλή φωτιά και από τις δυο πλευρές μέχρι να ροδίσουν , αφού ψηθούν τα αλείφω με βούτυρο .
8 κομμάτια μου βγήκανε.
Σε μερικά έβαλα πατάτες με κασέρι!


Δημιουργός συνταγής: Άννα Αννούλα