
ΣΑΜΠΛΕΔΑΚΙΑ
Υλικά
220 γρ σπορελαιο
260 φυτίνη
300 ζάχαρη
3 κγ μπέικιν
260 γρ χυμό πορτοκαλιού
850 μπορεί και παραπάνω αλεύρι γ.ο.χ.
Εκτέλεση
Χτυπάμε τα λάδια με τη ζάχαρη ρίχνουμε το χυμό το αλεύρι και το μπέικιν
Ίσως πάρει αλεύρι παραπάνω η ζύμη είναι μαλακιά
Ανοίγουμε φύλλο και κάνουμε σχέδια με κουπ πατ
Ψήνουμε 180 βαθμούς 10 με 12 λεπτά αέρα και ενώνουμε με μαρμελάδα
Μου βγήκαν 75 γεμιστά μπισκοτάκια τραγανά.
Δημιουργός συνταγής: Βικη Αναματερου, συνταγή Θεοδώρα Ρούλα Παπαλιάγκα