Σαμπλεδάκια

Υλικά

  • 220 γρ σπορέλαιο
  • 260 Φυτίνη
  • 300 ζάχαρη
  • 3 κγ μπέικιν πάουντερ
  • 260 γρ χυμό πορτοκαλιού
  • 850 μπορεί και παραπάνω αλεύρι γ.ο.χ.

Εκτέλεση

  1. Χτυπάμε τα λάδια με τη ζάχαρη ρίχνουμε το χυμό το αλεύρι και το μπέικιν
  2. Ίσως πάρει αλεύρι παραπάνω η ζύμη είναι μαλακιά
  3. Ανοίγουμε φύλλο και κάνουμε σχέδια με κουπ πατ
  4. Ψήνουμε 180 βαθμούς 10 με 12 λεπτά αέρα και ενώνουμε με μαρμελάδα
  5. Μου βγήκαν 75 γεμιστά μπισκοτάκια τραγανά.

Δημιουργός συνταγής: Βικη Αναματερου, συνταγή Θεοδώρα Ρούλα Παπαλιάγκα