
Υλικά
- 220 γρ σπορέλαιο
- 260 Φυτίνη
- 300 ζάχαρη
- 3 κγ μπέικιν πάουντερ
- 260 γρ χυμό πορτοκαλιού
- 850 μπορεί και παραπάνω αλεύρι γ.ο.χ.
Εκτέλεση
- Χτυπάμε τα λάδια με τη ζάχαρη ρίχνουμε το χυμό το αλεύρι και το μπέικιν
- Ίσως πάρει αλεύρι παραπάνω η ζύμη είναι μαλακιά
- Ανοίγουμε φύλλο και κάνουμε σχέδια με κουπ πατ
- Ψήνουμε 180 βαθμούς 10 με 12 λεπτά αέρα και ενώνουμε με μαρμελάδα
- Μου βγήκαν 75 γεμιστά μπισκοτάκια τραγανά.