Κεφτέδες με σάλτσα και τυριά



Μια συνταγή της κυρίας Reggina Filippou για ΚΕΦΤΕΔΕΣ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΚΑΙ ΤΥΡΙΑ από την ομάδα στο Facebook ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ


Κεφτέδες με σάλτσα και τυριά

Για τους κεφτέδες :
1 κιλό κιμά ανάμικτο, δυο αυγά, μαϊντανός ψιλοκομμένος, ρίγανη, δυόσμος, ένα κρεμμύδι τριμμένο, μια σκελίδα σκόρδο λιωμένη, τρεις φέτες ψωμί μουσκεμένες και στυμμένες, αλάτι, πιπέρι, λάδι
Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί και ροδιζουμε τους κεφτέδες στο γκριλ.

Για την σάλτσα :
Σε κατσαρόλα βάζουμε λάδι, μια σκελίδα σκόρδο λιωμένη, δυο ντομάτες τριμμένες, μια κουταλιά πελτέ, μπαχάρι, κανέλα, λίγο κρασί, αλάτι, πιπέρι
Μόλις ροδίσουν οι κεφτέδες τους βάζουμε στην κατσαρόλα με την σάλτσα και βραζουμε μέχρι να μείνουν με το λάδι τους.
Προσθέτουμε φέτα σε κύβους και τους καλύπτουμε με κίτρινο τυρί τριμμένο.
Τους ψήνουμε μέχρι να λιώσει το τυρί.