Ανοιχτή μανιταρόπιτα



ΑΝΟΙΧΤΗ ΜΑΝΙΤΑΡΟΠΙΤΑ

Μανιταρόπιτα ανοιχτή σπέσιαλ !!!

ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σοτάρω ψιλοκομμένο μπέικον μαζί με ένα κρεμμύδι στη συνέχεια ρίχνω μια μεγάλη κονσέρβα μανιτάρια.
3-4 πιπεριές σε ροδέλες και αφήνω να πάρουν χρώμα.
Ανακατεύω καλά να μη μείνουν πολλά υγρά
Μόλις έβγαλα τα υλικά απ το τηγάνι ανακάτεψα κι ένα τυρί κρέμα Philadelfia.
Σε ταψί βουτυρωμένο στρώνω φύλλο σφολιάτας.
Επάνω βάζω 2 φλ. τυρί ρεγκάτο τριμμένο από πάνω τα σοταρισμένα υλικά αφού κρυώσουν λίγο.
Κόβω λίγο ζαμπόν ψιλοκομμένο και συνεχίζω πάλι με τυρί ρεγκατο μέχρι να καλυφθεί η επιφάνεια. Ρίχνω μια μικρή κρέμα γάλακτος με δυο αυγά χτυπημένα καλά αφήνω ν απορροφήσει και ψήνω σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς !