Τυροπιτάκια με αφράτη ζύμη



Μια συνταγή της κυρίας Παλμιρα Αριστου για ΤΥΡΟΠΙΤΑΚΙΑ ΜΕ ΑΦΡΑΤΗ ΖΥΜΗ από την ομάδα στο Facebook ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ


Τυροπιτάκια με αφράτη ζύμη

ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε μια λεκάνη βάζω ένα ποτήρι χλιαρό γάλα με μια μαγιά και ενα κουτάλι ζάχαρη .
Την διαλύουμε και προσθέτουμε ένα κουταλάκι αλάτι ένα ποτήρι ηλιέλαιο και ένα ποτήρι χλιαρό νερό σιγά σιγά ρίχνουμε 700 γραμ αλεύρι και ακόμη λίγο νεράκι και λίγο αλάτι .
Αφήνουμε να φουσκώσει.

ΓΕΜΙΣΗ
400γραμ φέτα ένα αυγό πιπεράκι και λίγο γιαούρτι τα οποία ανακατεύω όλα μαζί.
Ανοίγω ζυμαράκι γεμίζω κλείνω και κάνω σαλιγκάρι .
Περνάω με αυγό και ψήνω στους 180 με αντιστάσεις ώσπου να ροδίσουν περίπου μισή ώρα !!!