ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε μια λεκάνη βάζω ένα ποτήρι χλιαρό γάλα με μια μαγιά και ενα κουτάλι ζάχαρη .Την διαλύουμε και προσθέτουμε ένα κουταλάκι αλάτι ένα ποτήρι ηλιέλαιο και ένα ποτήρι χλιαρό νερό σιγά σιγά ρίχνουμε 700 γραμ αλεύρι και ακόμη λίγο νεράκι και λίγο αλάτι .
Αφήνουμε να φουσκώσει.
ΓΕΜΙΣΗ
400γραμ φέτα ένα αυγό πιπεράκι και λίγο γιαούρτι τα οποία ανακατεύω όλα μαζί.Ανοίγω ζυμαράκι γεμίζω κλείνω και κάνω σαλιγκάρι .
Περνάω με αυγό και ψήνω στους 180 με αντιστάσεις ώσπου να ροδίσουν περίπου μισή ώρα !!!