Τυροπιτάκια με αφράτη ζύμη


ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Σε μια λεκάνη βάζω ένα ποτήρι χλιαρό γάλα με μια μαγιά και ενα κουτάλι ζάχαρη .
Την διαλύουμε και προσθέτουμε ένα κουταλάκι αλάτι ένα ποτήρι ηλιέλαιο και ένα ποτήρι χλιαρό νερό σιγά σιγά ρίχνουμε 700 γραμ αλεύρι και ακόμη λίγο νεράκι και λίγο αλάτι .
Αφήνουμε να φουσκώσει.

ΓΕΜΙΣΗ

400γραμ φέτα ένα αυγό πιπεράκι και λίγο γιαούρτι τα οποία ανακατεύω όλα μαζί.
Ανοίγω ζυμαράκι γεμίζω κλείνω και κάνω σαλιγκάρι .
Περνάω με αυγό και ψήνω στους 180 με αντιστάσεις ώσπου να ροδίσουν περίπου μισή ώρα !!!


Δημιουργός συνταγής: Παλμιρα Αριστου

 Ακολουθήστε τις Καλύτερες Συνταγές στο Google News!