
Εύκολη συνταγή, σταθερή αξία χρόνων!
τα υλικά που σας δίνω είναι για μια ζύμη ουδέτερη που μπορείτε να βάλετε γλυκιά αλλά και αλμυρή γέμιση.
1 αυγό μέγεθος κανονικό
1 ασπράδι
600 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
120 γρ. ηλιέλαιο
250 γρ. γάλα χλιαρό
1 κουταλάκι γλυκού ζάχαρη
1/2 κουταλάκι αλάτι
1 φάκελο ξηρή μαγιά η 30 γρ. νωπή
100 γρ. βούτυρο για επάνω από τα κρουασανάκια
σοκολάτα
Παρακολουθήστε την εκτέλεση της συνταγής στο βίντεο που ακολουθεί
Υλικά
ΑΝ ΘΈΛΕΤΕ ΝΑ ΤΑ ΚΆΝΕΤΕ ΟΛΑ ΓΛΥΚΑ ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΣΤΗΝ ΖΥΜΗ 1 ΚΟΥΤΑΛΆΚΙ ΑΚΟΜΗ ΖΆΧΑΡΗτα υλικά που σας δίνω είναι για μια ζύμη ουδέτερη που μπορείτε να βάλετε γλυκιά αλλά και αλμυρή γέμιση.
1 αυγό μέγεθος κανονικό
1 ασπράδι
600 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
120 γρ. ηλιέλαιο
250 γρ. γάλα χλιαρό
1 κουταλάκι γλυκού ζάχαρη
1/2 κουταλάκι αλάτι
1 φάκελο ξηρή μαγιά η 30 γρ. νωπή
100 γρ. βούτυρο για επάνω από τα κρουασανάκια
Επικάλυψη
1 κρόκο αραιωμένο με λίγο γάλα η νερόΓέμιση
Μερέντασοκολάτα
τυριά
ζαμπόν
ότι σάς αρέσει
Ψήσιμο στους 180 βαθμούς κελσίου σέ προθερμασμένο φούρνο περίπου 15 λεπτά με 20 ανάλογα τον φούρνο σας.
...
ζαμπόν
ότι σάς αρέσει
Ψήσιμο στους 180 βαθμούς κελσίου σέ προθερμασμένο φούρνο περίπου 15 λεπτά με 20 ανάλογα τον φούρνο σας.
...
Παρακολουθήστε την εκτέλεση της συνταγής στο βίντεο που ακολουθεί
Δημιουργός συνταγής: Golfo in the kitchen Γκόλφω Νικολού