Παγωτό πεπόνι με γιαούρτι και μέλι



ΠΑΓΩΤΟ ΠΕΠΟΝΙ ΜΕ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΚΑΙ ΜΕΛΙ


Υλικά
500 γρ πολτοποιημένο πεπόνι, 
500 γρ. γιαούρτι στραγγιστό, 
150 γρ. μέλι

Για το γαρνίρισμα
μαύρη σταφύδα,
κραμπερι, 
φιλέ αμυγδάλου.

Παίρνουμε το πεπόνι, το πλένουμε εξωτερικά και το κόβουμε στη μέση. 
Αφαιρούμε τις ίνες και όλους τους σπόρους και τη σάρκα του μέχρι έχουμε 500 γρ. καθαρή σάρκα.
Σε ένα μούλτι βάζουμε το πεπόνι, το γιαούρτι και το μέλι. 
Τα χτυπάμε να πολτοποιηθούν και τα βάζουμε σε ένα μπολ με καπάκι.
Το παγώνουμε στην κατάψυξη μέχρι να σφίξει το μείγμα και το ανακατεύουμε κάθε μία ώρα για ν’ αφρατέψει και να μη πιάσει κρυσταλλάκια.


Δημιουργός συνταγής: Pellumbesha Lumi

 Ακολουθήστε τις Καλύτερες Συνταγές στο Google News!