Παγωτό πεπόνι με γιαούρτι και μέλι



Μια συνταγή της κυρίας Pellumbesha Lumi για ΠΑΓΩΤΟ ΠΕΠΟΝΙ ΜΕ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΚΑΙ ΜΕΛΙ από την ομάδα στο Facebook ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ


Παγωτό πεπόνι με γιαούρτι και μέλι

Υλικά
500 γρ πολτοποιημένο πεπόνι, 
500 γρ. γιαούρτι στραγγιστό, 
150 γρ. μέλι

Για το γαρνίρισμα
μαύρη σταφύδα,
κραμπερι, 
φιλέ αμυγδάλου.

Παίρνουμε το πεπόνι, το πλένουμε εξωτερικά και το κόβουμε στη μέση. 
Αφαιρούμε τις ίνες και όλους τους σπόρους και τη σάρκα του μέχρι έχουμε 500 γρ. καθαρή σάρκα.
Σε ένα μούλτι βάζουμε το πεπόνι, το γιαούρτι και το μέλι. 
Τα χτυπάμε να πολτοποιηθούν και τα βάζουμε σε ένα μπολ με καπάκι.
Το παγώνουμε στην κατάψυξη μέχρι να σφίξει το μείγμα και το ανακατεύουμε κάθε μία ώρα για ν’ αφρατέψει και να μη πιάσει κρυσταλλάκια.