
ΤΟ ΕΨΗΣΑ ΣΕ ΠΗΛΙΝΟ ΣΚΕΎΟΣ
ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΗ ΠΡΆΣΙΝΗ ΚΑΙ ΚΊΤΡΙΝΗ ΠΙΠΕΡΙΆ
ΨΙΛΟΚΟΜΜΈΝΗ ΝΤΟΜΆΤΑ
ΨΙΛΟΚΟΜΜΈΝΟ ΦΡΈΣΚΟ ΚΡΕΜΜΎΔΙ
ΜΠΌΛΙΚΗ ΦΈΤΑ ΚΟΜΜΕΝΗ ΣΕ ΚΥΒΑΚΙΑ
ΛΊΓΟ ΛΆΔΙ
ΠΙΠΈΡΙ
ΠΆΝΩ ΣΤΑ 10 ΛΕΠΤΆ ΤΟ ΈΒΓΑΛΑ ΤΟ ΑΛΟΥΜΙΝΌΧΑΡΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΆΦΗΣΑ ΑΛΛΆ 5 ΛΕΠΤΆ.
Υλικά
ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΗ ΠΙΠΕΡΙΆ ΦΛΩΡΊΝΗΣΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΗ ΠΡΆΣΙΝΗ ΚΑΙ ΚΊΤΡΙΝΗ ΠΙΠΕΡΙΆ
ΨΙΛΟΚΟΜΜΈΝΗ ΝΤΟΜΆΤΑ
ΨΙΛΟΚΟΜΜΈΝΟ ΦΡΈΣΚΟ ΚΡΕΜΜΎΔΙ
ΜΠΌΛΙΚΗ ΦΈΤΑ ΚΟΜΜΕΝΗ ΣΕ ΚΥΒΑΚΙΑ
ΛΊΓΟ ΛΆΔΙ
ΠΙΠΈΡΙ
ΜΠΟΎΚΟΒΟ
Εκτέλεση
ΤΟ ΕΨΗΣΑ ΣΚΕΠΑΣΜΈΝΟ ΜΕ ΑΛΟΥΜΙΝΌΧΑΡΤΟ ΣΤΟΥΣ 250 ΒΑΘΜΟΎΣ ΣΕ ΠΡΟΘΕΡΜΑΣΜΕΝΟ ΦΟΎΡΝΟ ΓΙΑ 10 ΛΕΠΤΆ.ΠΆΝΩ ΣΤΑ 10 ΛΕΠΤΆ ΤΟ ΈΒΓΑΛΑ ΤΟ ΑΛΟΥΜΙΝΌΧΑΡΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΆΦΗΣΑ ΑΛΛΆ 5 ΛΕΠΤΆ.
Δημιουργός συνταγής: Giannis Artemis Peteinarakis