Μανιτάρια γεμιστά με γαρίδες και κασέρι στο φούρνο

Ένα από τα πολύ νόστιμα πιάτα

ΥΛΙΚΑ ( για 2 μερίδες)
6 μεγάλα μανιτάρια
6 γαρίδες
2 κρεμμύδια ξερά μέτρια
2 σκελίδες σκόρδο
Αλάτι πιπέρι
Κουρκουμά σε σκόνη
100 γρ κίτρινο σκληρό τυρί.
2 κσ ελαιόλαδο

ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑ
1 Αβοκάντο φέτες, αγγουριού, βασιλικό.
   
Εκτέλεση
Καθαρίζουμε τα μανιτάρια από τυχόν χώμα και αφαιρούμε τα κοτσάνια.
Ψιλοκόβουμε τις γαρίδες το κρεμμύδι το σκόρδο και τα κοτσάνια των μανιταριών. Σ' ένα μικρό τηγάνι βάζουμε το λάδι να ζεσταθεί και τα βάζουμε να καβουρδιστούν. Προσθέτουμε αλάτι πιπέρι και λίγο κουρκουμά.
Μόλις είναι έτοιμα γεμίζουμε τα μανιτάρια, τρίβουμε κίτρινο τυρί και τα βάζουμε σε ταψί πάνω σε χαρτί ψησίματος. Τα ψήνουμε για 15 λεπτά στους 200 βαθμούς.
Τρώγονται ζεστά σερβιρισμένα με αβοκάντο, φέτες αγγουράκι και βασιλικό.
Instagram @bettoulasfood


Δημιουργός συνταγής: Betty Kaltsa