
Μια συνταγή της κυρίας Betty Kaltsa για ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΓΕΜΙΣΤΑ ΜΕ ΓΑΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΚΑΣΕΡΙ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ από την ομάδα στο Facebook Οι καλύτερες συνταγές Μαγειρικής και Ζαχαροπλαστικής
Μανιτάρια γεμιστά με γαρίδες και κασέρι στο φούρνο
Ένα από τα πολύ νόστιμα πιάτα
ΥΛΙΚΑ ( για 2 μερίδες)
6 μεγάλα μανιτάρια
6 γαρίδες
2 κρεμμύδια ξερά μέτρια
2 σκελίδες σκόρδο
Αλάτι πιπέρι
Κουρκουμα σε σκόνη
100 γρ κίτρινο σκληρό τυρί.
2 κσ ελαιόλαδο
ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑ
1 Αβοκάντο φέτες, αγγουριού, βασιλικό.
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Καθαρίζουμε τα μανιτάρια από τυχόν χώμακαι αφαιρούμε τα κοτσάνια.
Ψιλοκοβουμε τις γαρίδες το κρεμμύδι το σκόρδο και τα κοτσάνια των μανιταριών. Σ' ένα μικρό τηγάνι βάζουμε το λάδι να ζεσταθεί και τα βάζουμε να καβουρδιστούν. Προσθέτουμε αλάτι πιπέρι και λίγο κουρκουμά.
Μόλις είναι έτοιμα γεμίζουμε τα μανιτάρια, τρίβουμε κίτρινο τυρί και τα βάζουμε σε ταψί πάνω σε χαρτί ψησίματος. Τα ψήνουμε για 15 λεπτά στους 200 βαθμούς.
Τρώγονται ζεστά σερβίρισμένα με αβοκάντο, φέτες αγγουράκι και βασιλικό.
Instagram @bettoulasfood