Βράζουμε τις πατάτες, τις σουρώνουμε και τις λιώνουμε με το πιρούνι
Τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι και το προσθέτουμε στις πατάτες μαζί με τον τόνο που έχουμε στραγγίσει, τα 80 γρ φρυγανιά, λίγο αλάτι, πιπέρι, μαϊντανό, το αυγό και το τυρί.
Πλάθουμε να ανακατεύουν.
Λαδώνουμε τα χέρια μας και πλάθουμε κεφτεδάκια, τα κυλάμε σε φρυγανιά και τα τηγανίζουμε σε χαμηλή φωτιά.
Βγαίνουν 25 τεμ. και είναι πολύ νόστιμα.
Γίνονται και στο φούρνο μπιφτεκάκια αλείφοντάς τα με λίγο λάδι πάνω από τη φρυγανιά.
Ακολουθήστε τις Καλύτερες Συνταγές στο Google News!
Εξερευνήστε τη σελίδα μας για τις Καλύτερες Συνταγές Μαγειρικής & Ζαχαροπλαστικής! Ανακαλύψτε νέες γεύσεις και δημιουργήστε απολαυστικά πιάτα και γλυκά!