Υλικά
- 6 μεγάλες πίτες τορτίγια
- 1 στήθος κοτόπουλο, βρασμένο και ψιλοκομμένο (180 γραμμάρια περίπου)
- 1 συσκευασία τυρί κρέμα (200 γρ.)
- 150 γρ. καλαμπόκι βρασμένο
- φρέσκο κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο (2 κ.σ.)
- 1 κοφτό κ.γ. κύμινο
- 200 γρ. τυρί τσένταρ τριμμένο (και λίγο ακόμα για να ρίξουμε πάνω)
Εκτέλεση
- Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί.
- Βγάζουμε τις πίτες από τη συσκευασία και τις ζεσταίνουμε για 30 δευτερόλεπτα στο φούρνο μικροκυμάτων για να τυλίγονται πιο εύκολα.
- Τις γεμίζουμε, τις τυλίγουμε σε ρολά κλείνοντας τις άκρες για να μη χυθεί η γέμιση και τις βάζουμε τη μια δίπλα στην άλλη σε λαδωμένο ταψάκι.
- Τις αλείφουμε με ελάχιστο ελαιόλαδο και πασπαλίζουμε με λίγο ακόμα τσένταρ.
- Αν θέλουμε ρίχνουμε από πάνω λίγη κρέμα γάλακτος για να μην ξεραθούν στο φούρνο.
- Τις ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για περίπου 30 λεπτά ή μέχρι να ροδίσουν λίγο και να ψηθεί το τυρί από πάνω.
Δημιουργός συνταγής: Eleni Petrakopoulou