Ρολά τορτίγιας με κοτόπουλο και τυρί κρέμα



ΡΟΛΑ ΤΟΡΤΙΓΙΑΣ ΜΕ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΥΡΙ ΚΡΕΜΑ

ΥΛΙΚΑ
6 μεγάλες πίτες τορτίγια
1 στήθος κοτόπουλο βρασμένο και ψιλοκομμένο (180 γραμμάρια περίπου)
1 συσκευασία τυρί κρέμα (200 γραμμάρια)
150 γραμμάρια καλαμπόκι βρασμένο
φρέσκο κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο (2 κουταλιές της σούπας)
1 κουταλάκι του γλυκού κοφτό κύμινο
200 γραμμάρια τυρί τσένταρ τριμμένο (και λίγο ακόμα για να ρίξουμε πάνω)

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί. 
Βγάζουμε τις πίτες από τη συσκευασία και τις ζεσταίνουμε για 30 δευτερόλεπτα στο φούρνο μικροκυμάτων για να τυλίγονται πιο εύκολα. 
Τις γεμίζουμε, τις τυλίγουμε σε ρολά κλείνοντας τις άκρες για να μη χυθεί η γέμιση και τις βάζουμε τη μια δίπλα στην άλλη σε λαδωμένο ταψάκι. 
Τις αλείφουμε με ελάχιστο ελαιόλαδο και πασπαλίζουμε με λίγο ακόμα τσένταρ. 
Αν θέλουμε ρίχνουμε από πάνω λίγη κρέμα γάλακτος για να μην ξεραθούν στο φούρνο. 
Τις ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για περίπου 30 λεπτά ή μέχρι να ροδίσουν λίγο και να ψηθεί το τυρί από πάνω.

 
Credits: 
Eleni Petrakopoulou
ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ
Ρολά τορτίγιας με κοτόπουλο και τυρί κρέμα