
Τραγανά και πεντανόστιμα που τρώγονται πέντε πέντε... δέκα δέκα... μπορεί και μια κι έξω!
Υλικά
200 γρ. γιαούρτι1 αβγό
50 γρ. ηλιέλαιο
50 γρ. γάλα
250 γρ. βούτυρο μαλακό
800 γρ. αλεύρι
αλάτι
πιπέρι
Για τη γέμιση
350 γρ. φέτα100 γρ. τριμμένο τυρί της επιλογής σας
1 αβγό
αλάτι
πιπέρι
Για το άλειμμα
1 αβγό2 κ.σ. νερό
Ψήνουμε στους 180 βαθμούς μέχρι να ροδίσουν! (Περίπου 30')



Δημιουργός συνταγής: Siarka Sofia, συνταγή Πέτρος Συρίγος / Petros Syrigos
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
