
Τραγανά και πεντανόστιμα που τρώγονται πέντε πέντε... δέκα δέκα... μπορεί και μια κι έξω!
Υλικά:
200 γρ. γιαούρτι1 αβγό
50 γρ. ηλιέλαιο
50 γρ. γάλα
250 γρ. βούτυρο μαλακό
800 γρ. αλεύρι
αλάτι
πιπέρι
Για τη γέμιση:
350 γρ. φέτα100 γρ. τριμμένο τυρί της επιλογής σας
1 αβγό
αλάτι
πιπέρι
Για το άλειμμα:
1 αβγό2 κ.σ. νερό
Ψήνουμε στους 180 βαθμούς μέχρι να ροδίσουν! (Περίπου 30')



Δημιουργός συνταγής: Siarka Sofia, συνταγή Πέτρος Συρίγος / Petros Syrigos