Πεντανόστιμο μουσταρδολεμονάτο κοτοπουλάκι



ΠΕΝΤΑΝΟΣΤΙΜΟ ΜΟΥΣΤΑΡΔΟΛΕΜΟΝΑΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΑΚΙ

Για σνίτσελ το πήγαινα στη πορεία άλλαξα γνώμη !!!

ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Κόβω σε λωρίδες το κοτόπουλο.
Βάζω αλάτι, πιπέρι, ρίγανη, πάπρικα, κάρυ και λίγο λάδι και το βάζω ψυγείο για δύο ώρες.
Σε καυτό αντικολλητικό τηγάνι ρίχνω τα κομμάτια του κοτόπουλου και έτσι κρατάει τα ζουμιά του.
Μόλις αρχίζουν να τηγανίζονται από όλες τις μεριές σβήνω με ένα ποτηράκι κρασί και μόλις εξατμιστεί κλείνω το καπάκι και αφήνω να βράσει για λίγα λεπτά.
Μόλις μείνει με το λαδάκι του χτυπάω λεμόνι με μουστάρδα, το ρίχνω και σβήνω τη φωτιά.
Συνοδεύω με πατάτες, φρυγανισμένο ψωμί και φυσικά απαραίτητα τζατζικάκι! 


Credits:
Σούλα Λεβέντη
ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΓΚΟΛΦΩΣ