Ραφαέλο (Raffaello)



ΡΑΦΑΕΛΟ (RAFFAELLO)


Απλά τέλεια!!!!

Υλικά:
200 γρ. βούτυρο μαλακό,
300 γρ. ζαχαρουχο γάλα,
2 βανίλιες,
250 γρ. καρύδα,
φουντούκια καβουρδισμένα

Εκτέλεση:
Βάζουμε το βούτυρο σε μπολ και το ανακατεύουμε καλά με μαρίζ.
Ρίχνουμε το ζαχαρούχο με τις βανίλιες και τα ανακατεύουμε καλά.
Τέλος προσθέτουμε σε δύο δόσεις την καρύδα και τα ανακατεύουμε.
Σκεπάζουμε το μείγμα και το βάζουμε στο ψυγείο για όλη την νύχτα.
Την επόμενη μέρα βγάζουμε το μίγμα από το ψυγείο, παίρνουμε μείγμα στο χέρι μας, το πατάμε με την παλάμη μας, βάζουμε το φουντούκι, το κλείνουμε και το πλάθουμε σε σχήμα στρογγυλό.
Έχουμε σε ένα μπολ καρύδα και σε ένα μπολ λιωμένο βούτυρο.
Βουτάμε τα χέρια στο βούτυρο, παίρνουμε το καθένα στα βουτυρωμενα χέρια για να υγραθουν και τα βουτάμε στην καρύδα.