Υλικά
- 4 αυγά
- 265 γρ. ζάχαρη
- 115 κρέμα γάλακτος
- 5 κουταλιές χυμό πορτοκαλιού
- 1 κουταλάκι ξύσμα πορτοκαλιού
- 1 βανιλετα φακελακι η 2 καψουλακια βανιλιας
- 130 γρ. βούτυρο μαλακό
- 200 γρ. αλεύρι κοσκινισμένο
- 50 γρ.αμυγδαλο τριμμένο καλά
- 3 κουταλάκια μπεικιν
- 1/4 κουταλάκι μαστίχα
- 1/4 κουταλάκι μαχλεπι
- 1/4 κουταλάκι κακουλέ
Γλάσο
- 150 γρ. ζάχαρη άχνη
- 30 γρ.περιπου νερό
- 1 κουταλάκι λικέρ μαστίχας η λίγο σκόνη
Επιπλέον
- αμύγδαλο φιλέ για διακόσμηση
Ψησιμο στους 170 εστια πανω κατω για 40 λεπτα περιπου
…
Παρακολουθήστε την εκτέλεση της συνταγής στο βίντεο που ακολουθεί
