
ΑΠΟ ΤΟ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΓΕΥΣΤΙΚΟ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΣΙΡΟΠΙΑΣΤΟ ΓΛΥΚΟ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ-ΚΑΡΥΔΑΣ ΜΕΣΑ ΣΕ 15 ΛΕΠΤΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΦΤΙΑΞΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΦΤΙΑΞΕΤΕ!!!!!!
Υλικά
6 αυγά.
6 κουταλιές της σούπας αλεύρι.
6 κουταλιές της σούπας κακάο.
6 κουταλιές της σούπας σπορέλαιο.
6 κουταλιές της σούπας καρύδα.
6 κουταλιές της σούπας ζάχαρη.
1 βανίλια.
2 κουταλάκια του γλυκού μπέικιν.
Ρίχνουμε το αλεύρι,κακάο,μπέικιν κοσκινισμένα ,συνεχίζουμε ρίχνουμε την καρύδα και τέλος το σπορέλαιο.
Τοποθετούμε το μείγμα σε βουτυρωμένο 25 ταψί και το ψήνουμε στους 180 βαθμούς προθερμασμένο για 10 λεπτά ανάλογα τον φούρνο.
Συγχρόνως βράζουμε το...
6 κουταλιές της σούπας αλεύρι.
6 κουταλιές της σούπας κακάο.
6 κουταλιές της σούπας σπορέλαιο.
6 κουταλιές της σούπας καρύδα.
6 κουταλιές της σούπας ζάχαρη.
1 βανίλια.
2 κουταλάκια του γλυκού μπέικιν.
Εκτέλεση
Χτυπάμε τα αυγά με την ζάχαρη και την βανίλια να αφρατέψουν.Ρίχνουμε το αλεύρι,κακάο,μπέικιν κοσκινισμένα ,συνεχίζουμε ρίχνουμε την καρύδα και τέλος το σπορέλαιο.
Τοποθετούμε το μείγμα σε βουτυρωμένο 25 ταψί και το ψήνουμε στους 180 βαθμούς προθερμασμένο για 10 λεπτά ανάλογα τον φούρνο.
Συγχρόνως βράζουμε το...
Σιρόπι
2 ποτήρια νερού νερό,2 ποτήρια νερού ζάχαρη 50 γραμμάρια κουβερτούρα βράσιμο 3 λεπτά.
Σιροπιάζομαι και τα δυο καυτά.
Στην συνέχεια κόβουμε ότι κομμάτια θέλουμε και τα βουτάμε σε καρύδα!
Σιροπιάζομαι και τα δυο καυτά.
Στην συνέχεια κόβουμε ότι κομμάτια θέλουμε και τα βουτάμε σε καρύδα!
Δημιουργός συνταγής: Tzeni Tsanaktsidou