Κέικ σιροπιαστό με ινδοκάρυδο

Από τα πιο εύκολα και μυρωδάτα !

ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Χτυπησα ενα φλυτζάνι βουτυρο με ενα φλυτζάνι ζαχαρη .
Προσθεσα τρια αυγα ενα κουταλακι μπεικιν ξύσμα απο λεμονι δυο κουπες αλευρι και μια κουπα γαλα .
Τελος προσθεσα μια κουπα ινδοκαρυδο .
Το έβαλα σε βουτυρωμένο ταψάκι και έψησα προθερμασμένο φούρνο 180 βαθμούς αέρα. 

Για το σιροπι

3 κούπες νερό, 2 ζάχαρη και 1 κουτάλια λεμόνι .
Αφου ψηθηκε το σιροπιασα με κρυο σιροπι και εριξα και λιγο ινδοκαρυδο !!


Δημιουργός συνταγής: Παλμιρα Αριστου