
Από τα πιο εύκολα και μυρωδάτα !
ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Χτυπησα ενα φλυτζάνι βουτυρο με ενα φλυτζάνι ζαχαρη .
Προσθεσα τρια αυγα ενα κουταλακι μπεικιν ξύσμα απο λεμονι δυο κουπες αλευρι και μια κουπα γαλα .
Τελος προσθεσα μια κουπα ινδοκαρυδο .
Το έβαλα σε βουτυρωμένο ταψάκι και έψησα προθερμασμένο φούρνο 180 βαθμούς αέρα.
Αφου ψηθηκε το σιροπιασα με κρυο σιροπι και εριξα και λιγο ινδοκαρυδο !!
Προσθεσα τρια αυγα ενα κουταλακι μπεικιν ξύσμα απο λεμονι δυο κουπες αλευρι και μια κουπα γαλα .
Τελος προσθεσα μια κουπα ινδοκαρυδο .
Το έβαλα σε βουτυρωμένο ταψάκι και έψησα προθερμασμένο φούρνο 180 βαθμούς αέρα.
Για το σιροπι
3 κούπες νερό, 2 ζάχαρη και 1 κουτάλια λεμόνι .Αφου ψηθηκε το σιροπιασα με κρυο σιροπι και εριξα και λιγο ινδοκαρυδο !!
Δημιουργός συνταγής: Παλμιρα Αριστου