Σφολιατίνια με μερέντα και άχνη



Μια συνταγή για υπέροχα ΣΦΟΛΙΑΤΙΝΙΑ ΜΕ ΜΕΡΕΝΤΑ ΚΑΙ ΑΧΝΗ από το blog Μαγειρεύοντας... ό,τι τραβάει η όρεξή μας


Σφολιατίνια με μερέντα και άχνη

Πανεύκολα, γρήγορα, νόστιμα!!

ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Άπλωσα ένα φύλλο σφολιάτας στον πάγκο μου πάνω σε λαδόκολλα και άλλειψα μερέντα στο μισό φύλλο (από την στενή πλευρά).
Δίπλωσα στη μέση το φύλλο (έφερα δηλαδή την άδεια μεριά του φύλλου πάνω από την μερέντα), πάτησα ελαφρά να κολλήσει η μερέντα και στην άλλη μεριά και έκοψα σε λωρίδες 1,5 εκατοστού περίπου τις οποίες στριφογύρισα με τα δάχτυλα μερικές φορές.
Μετέφερα την λαδόκολλα με τα κριτσίνια στη λαμαρίνα του φούρνου μου και έψησα σε προθερμασμένο φούρνο, στον αέρα για εικοσι λεπτα περίπου στους 190 - 200 βαθμούς.
Πασπάλισα με άχνη πριν τα σερβίρω ζεστά.