Σφολιατίνια με μερέντα και άχνη


ΣΦΟΛΙΑΤΙΝΙΑ ΜΕ ΜΕΡΕΝΤΑ ΚΑΙ ΑΧΝΗ

Πανεύκολα, γρήγορα, νόστιμα!!

ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Άπλωσα ένα ΦΥΛΛΟ ΣΦΟΛΙΑΤΑΣ στον πάγκο μου πάνω σε λαδόκολλα και άλειψα ΜΕΡΕΝΤΑ στο μισό φύλλο (από την στενή πλευρά).
Δίπλωσα στη μέση το φύλλο (έφερα δηλαδή την άδεια μεριά του φύλλου πάνω από την Μερέντα), πάτησα ελαφρά να κολλήσει η Μερέντα και στην άλλη μεριά και έκοψα σε λωρίδες 1,5 εκατοστού περίπου τις οποίες στριφογύρισα με τα δάχτυλα μερικές φορές.
Μετέφερα την λαδόκολλα με τα κριτσίνια στη λαμαρίνα του φούρνου μου και έψησα σε προθερμασμένο φούρνο, στον αέρα για είκοσι λεπτά περίπου στους 190 - 200 βαθμούς.
Πασπάλισα με ΑΧΝΗ πριν τα σερβίρω ζεστά.

Credits:
Daphne Toutiou
Σφολιατίνια με Μερέντα και άχνη