ΣΦΟΛΙΑΤΙΝΙΑ ΜΕ ΜΕΡΕΝΤΑ ΚΑΙ ΑΧΝΗ
Πανεύκολα, γρήγορα, νόστιμα!!
ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Άπλωσα ένα ΦΥΛΛΟ ΣΦΟΛΙΑΤΑΣ στον πάγκο μου πάνω σε λαδόκολλα και άλειψα ΜΕΡΕΝΤΑ στο μισό φύλλο (από την στενή πλευρά).
- Δίπλωσα στη μέση το φύλλο (έφερα δηλαδή την άδεια μεριά του φύλλου πάνω από την Μερέντα), πάτησα ελαφρά να κολλήσει η Μερέντα και στην άλλη μεριά και έκοψα σε λωρίδες 1,5 εκατοστού περίπου τις οποίες στριφογύρισα με τα δάχτυλα μερικές φορές.
- Μετέφερα την λαδόκολλα με τα κριτσίνια στη λαμαρίνα του φούρνου μου και έψησα σε προθερμασμένο φούρνο, στον αέρα για είκοσι λεπτά περίπου στους 190 - 200 βαθμούς.
- Πασπάλισα με ΑΧΝΗ πριν τα σερβίρω ζεστά.