
ΤΖΑΤΖΙΚΙ
ΥΛΙΚΑ
1\2 κιλου γιαουρτι
1 αγγουρι ,
Τριψτε το αγγουρι απο το χονδρο μερος του τριφτη,η απο το ψιλο κατα προτιμηση.βαλτε το στο
σουρωτηρι το στραγγιζετε πολύ καλα.
3 -4 σκελιδες σκορδο τριμμενες στο ψιλο.αναλογα ποσο γευστικο απο σκορδο το θελετε ,
ξυδι,εγω παντα προτιμω μηλοξυδο ειναι πιο ντελικατο στη γευση.το ποσο, θα το καταλαβετε δοκιμαζοντας,
λιγο αλατι
κ λαδι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βαλτε το γιαουρτι σ ενα μπολ ,προσθεστε ολα το αγγουρι στιμμενο καλα,σκορδο ,αλατι. λιγο λαδι,λιγο ξυδι λιγο λαδι λιγο ξυδι,εναλλαξ.κι ανακατευετε να ενωθουν ολα τα υλικα ,σταματηστε εκει που η γευση θα σας ικανοποιεί Βαλτε σε μπολ το κλεινετε και διατηρειτε στο ψυγειο και συνοδευετε τα φαγητα ,αν θελετε πιο βελουδινη γευση,ολα αυτα τα υλικα να τα βαλετε στο μπλεντερ.