Τούρτα Kinder Bueno ή γαλατογκοφρέτα



Μια συνταγή της κυρίας Tzeni Tsanaktsidou για ΤΟΥΡΤΑ KINDER BUENO Ή ΓΑΛΑΤΟΓΚΟΦΡΕΤΑ από την ομάδα στο Facebook ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ !!!!ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ !!!


Τούρτα Kinder Bueno ή γαλατογκοφρέτα 

Υπέροχη εξαιρετική γευστική τούρτα Kinder Bueno ή.. γαλατογκοφρέτα οπως και να λέγεται είναι τέλεια!!!!
Μπουκιά και απόλαυση !!!!!

ΣΥΝΤΑΓΗ ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ

ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ:
6 αυγα,
200 γραμμαρια ζαχαρη,
250 γραμμαρια γαλα.φρεσκο,
250 γραμμαρια αλευρι φαριναπ,
80 γραμμαρια κακαο

Χτυπαμε τα αυγα με την ζαχαρη να αφρατεψουν!
Ριχνουμε σιγα σιγα το γαλα!
Εχουμε ανακατεψει σε μπολ το αλευρι-κακαο και 1 βανιλια και το ριχνουμε στο μιγμα χτυπαμε 2 λεπτα!
Τοποθετουμε το μειγμα στην λαδοκολα στο ρηχο ταψι φουρνου το ισιωνουμε καλα και το ψηνουμε στους 180 βαθμους προθερμασμενο αντιστασεις μεσαια σχαρα για 15 λεπτα!
Το βγαζουμε το αναποδογυριζουμε σε μια λαδοκολα και το κοβουμε στην μεση!

ΚΡΕΜΑ ΥΛΙΚΑ και ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
500 γραμμαρια μασκαρπονε,
70 γραμμαρια μελι,
200 γραμμαρια κρεμα.γαλακτος,
100 γραμμαρια αχνη ζαχαρη!

Χτυπαμε την κρεμα γαλακτος με την αχνη σε.σφιχτη σαντιγυ!
Χτυπαμε το μασκαρπονε με το μελι!
Τα ενσωματωνουμε τα δυο μειγματα μαζι απαλα!
Βαζουμε το ενα παντεσπανι στην πιατελα τοποθετουμε την κρεμα απαλα ισιωνοντας την κλεινουμε με το αλλο παντεσπανι!!!!
Διακοσμηση τριμμενη σοκολατα!