
Εύκολη και πολύ γρήγορη κρεμούλα που τρώγεται ζεστή ή κρύα! 
Απολαύστε τη σκέτη ή συνοδεύστε τη με φρούτα, κανέλα, τρούφα ή φιστίκια Αιγίνης για επιπλέον γεύση.
Υλικά:
- 1 λίτρο γάλα
 - 1 βανιλίνη
 - 5 κουτάλια ζάχαρη
 - 4 κουτάλια σιμιγδάλι ψιλό
 - 4 κουτάλια αλεύρι
 
Εκτέλεση
- Βάζουμε όλα τα υλικά σε μία κατσαρόλα σε χαμηλή φωτιά, ανακατεύοντας συνεχώς για να μην κολλήσει η κρέμα και μόλις αρχίσει να πήζει, κατεβάζουμε από τη φωτιά.
 - Μοιράζουμε την κρέμα σε ποτηράκια ή μπολάκια και στολίζουμε με κανέλα, τρούφα, σοκολάτα ή φιστίκι Αιγίνης.
 - Για να σερβίρουμε την κρέμα κρύα, καλύπτουμε με πλαστική μεμβράνη και αφήνουμε να κρυώσει (ή ανακατεύουμε συχνά για να μην πιάσει πέτσα).
 - Μόλις κρυώσει, μπορούμε να προσθέσουμε κομμένα φρούτα, εναλλάσσοντας στρώσεις φρούτων και κρέμας με ένα κουτάλι.
 
Δημιουργός συνταγής: Ekaterini Tsiflaidou