Κλασικό κέικ με γλάσο

Κέικ για το Απογευματινό καφεδάκι κι όχι μόνο!

Υλικά

4 αυγα
2 κουπες ζαχαρη
1 κουπα σπορελαιο
1/2 κουπας γαλα
1 πακετο αλευρι που φουσκωνει
2 βανιλιες
ξυσμα απο 1 πορτοκαλι
150 γρ τρουφα σε ενα μπολ

Εκτέλεση 

Χτυπαμε τα υλικα μας --ζάχαρη με αυγά μετά τα υπόλοιπα με τελευταίο το αλεύρι .
Ριχνουμε σε λαδωμενη φορμα και ψηνουμε αντιστασεις για 40 λεπτα .

Για την γκαναζ

Λειωνουμε 200 γρ κουβερτουρα με 1 κσ βιταμ και γαρνιρουμε με την λειωμενη κουβερτουρα και λιγη τρουφα.


Δημιουργός συνταγής: Μαρια Μιχου