
Κέικ για το Απογευματινό καφεδάκι κι όχι μόνο!
2 κουπες ζαχαρη
1 κουπα σπορελαιο
1/2 κουπας γαλα
1 πακετο αλευρι που φουσκωνει
2 βανιλιες
ξυσμα απο 1 πορτοκαλι
150 γρ τρουφα σε ενα μπολ
Ριχνουμε σε λαδωμενη φορμα και ψηνουμε αντιστασεις για 40 λεπτα .
Υλικά
4 αυγα2 κουπες ζαχαρη
1 κουπα σπορελαιο
1/2 κουπας γαλα
1 πακετο αλευρι που φουσκωνει
2 βανιλιες
ξυσμα απο 1 πορτοκαλι
150 γρ τρουφα σε ενα μπολ
Εκτέλεση
Χτυπαμε τα υλικα μας --ζάχαρη με αυγά μετά τα υπόλοιπα με τελευταίο το αλεύρι .Ριχνουμε σε λαδωμενη φορμα και ψηνουμε αντιστασεις για 40 λεπτα .
Για την γκαναζ
Λειωνουμε 200 γρ κουβερτουρα με 1 κσ βιταμ και γαρνιρουμε με την λειωμενη κουβερτουρα και λιγη τρουφα.
Δημιουργός συνταγής: Μαρια Μιχου