Κοντοσούβλι στο φούρνο



ΚΟΝΤΟΣΟΥΒΛΙ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ


ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Έβαλα αλάτι, πιπέρι, θυμάρι, λίγο ρίγανη, λίγο δεντρολίβανο, κόκκινο γλυκό πιπέρι (πάπρικα), κουρκουμά, κρεμμύδι, ελαιόλαδο στο κρέας το τύλιξα σε λαδόκολλα με λίγες πατάτες λίγο νερό και σκέπασα με αλουμινόχαρτο στο οποίο έκανα τρύπες.
  2. Ψήσιμο στους 180° με αέρα!


Δημιουργός συνταγής: Άννα Αννούλα

 Ακολουθήστε τις Καλύτερες Συνταγές στο Google News!