
Αυτά τα κουλούρια δεν είναι σαν τα άλλα!
Είναι το ίδιο (αν όχι κ περισσότερο) εμφανίσιμα με τα άλλα, το ίδιο νόστιμα κ περισσότερο αφράτα από τ' άλλα! Το καλύτερο όμως το κράτησα για το τέλος...! ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΟΥΡΤΙΟΥ ΧΩΡΙΣ ΙΧΝΟΣ ΖΑΧΑΡΗΣ.
Έκαναν θραύση γιαυτό κ θεώρησα σωστό να μοιραστώ με όλους σας την συνταγή!
Μετά από όλα αυτά λοιπόν δεν έχετε καμιά δικαιολογία να μην τα φτιάξετε.
Είναι το ίδιο (αν όχι κ περισσότερο) εμφανίσιμα με τα άλλα, το ίδιο νόστιμα κ περισσότερο αφράτα από τ' άλλα! Το καλύτερο όμως το κράτησα για το τέλος...! ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΟΥΡΤΙΟΥ ΧΩΡΙΣ ΙΧΝΟΣ ΖΑΧΑΡΗΣ.
Έκαναν θραύση γιαυτό κ θεώρησα σωστό να μοιραστώ με όλους σας την συνταγή!
Μετά από όλα αυτά λοιπόν δεν έχετε καμιά δικαιολογία να μην τα φτιάξετε.
Υλικά
100γρ ελαιόλαδο
100γρ. ηλιέλαιο
1 αυγό
χυμό κ ξύσμα από 2 πορτοκάλια
1 γιαούρτι
1κ.γ κανέλα
1 μπέικιν πάουντερ
2 βανίλιες κ αλεύρι γ.ο.χ ή ολικής όσο πάρει
Ψήνουμε χωρίς να αλείψουμε με αυγό στους 180 βαθμούς, στον αέρα μέχρι να πάρουν ωραίο χρυσαφένιο χρώμα.
100γρ. ηλιέλαιο
1 αυγό
χυμό κ ξύσμα από 2 πορτοκάλια
1 γιαούρτι
1κ.γ κανέλα
1 μπέικιν πάουντερ
2 βανίλιες κ αλεύρι γ.ο.χ ή ολικής όσο πάρει
Εκτέλεση
Όλα μαζί τα ζυμώνουμε και τα πλάθουμεΨήνουμε χωρίς να αλείψουμε με αυγό στους 180 βαθμούς, στον αέρα μέχρι να πάρουν ωραίο χρυσαφένιο χρώμα.
Δημιουργός συνταγή: Evaggelia Argyriou