Σουφλέ πατάτας



Μια συνταγή της κυρίας Αφροδίτης Λόκου‎ για ΣΟΥΦΛΕ ΠΑΤΑΤΑΣ από την ομάδα στο Facebook ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ


Σουφλέ πατάτας

Υπέροχο φαγητό !!!

Υλικά - εκτέλεση
500 γρ. πατάτες
6 φέτες μπέικον ψιλοκομμένο
6 φέτες ζαμπόν ψιλοκομμένο
200 γρ. κεφαλοτύρι
1 κουτί μανιτάρια ψιλοκομμένα
4 αυγά
αλάτι - πιπέρι
2 μικρές κρέμες γάλακτος
80 γρ. αλεύρι φαριν απ
μοτσαρέλα σε φέτες

Βράζω τις πατάτες, τις κόβω σε ροδέλες και τις τοποθετώ στο ταψί .
Σε ένα μπολ χτυπάω τα αυγά, ρίχνω τις κρέμες γάλακτος και το αλεύρι και ανακατεύω.
Ρίχνω το ζαμπόν και το μπέικον, τα μανιτάρια, το κεφαλοτύρι, αλάτι, πιπέρι και ανακατεύω.
Ρίχνω το μείγμα πάνω στις πατάτες και από πάνω βάζω 6 φέτες μοτσαρέλα.
Το ψήνω για 20 με 25 λεπτά, στον αέρα, σε 170 βαθμούς.