Πτι φουρ με σοκολάτα

Υλικά

  • 300 γρ βούτυρο η βιτάμ θερμοκρασία δωματίου,
  • 150γρ ζάχαρη άχνη,
  • 3 αυγά,
  • 2κσ. μέλι,
  • 1κγ μπέικιν πάουντερ,
  • 550-600 γρ περίπου αλεύρι μαλακό κοσκινισμένο μέχρι να γίνει λίγο σφιχτή ζύμη να κολλάει λίγο στα χέρια μας

Εκτέλεση

  1. Χτυπάμε το βούτυρο να αφρατέψει καλά μετά ρίχνουμε άχνη μετά ένα ένα τα αυγά καφέ φορά αφήνουμε να ρουφήξει καλά το αυγό μετά το μέλι και το μπέικιν σταματάμε το μίξερ και με μία ξύλινη κουτάλα η μία σπάτουλα μαρίζ ρίχνουμε
  2. λίγο λίγο το αλεύρι.
  3. Βάζουμε στο κορνέ και σε ταψί με λαδόκολλα κάνουμε όχι πολύ μεγάλα μπισκότα.
  4. Ψήνουμε 180° 15 λεπτά μέχρι να πάρει χρώμα.
  5. Αφήνουμε να κρυώσουν και γεμίζουμε με μαρμελάδα και βουτάμε σε 300γρ λιωμένη κουβερτούρα με 2 κουταλιές ηλιέλαιο και τοποθετούμε σε λαδόκολλα μέχρι να στεγνώσουν.
Δημιουργός συνταγής: Άννα Αννούλα