Μπισκοτάκια γεμιστά με μαρμελάδα και βουτηγμένα σε καρύδα



ΜΠΙΣΚΟΤΑΚΙΑ ΓΕΜΙΣΤΑ ΜΕ ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΚΑΙ ΒΟΥΤΗΓΜΕΝΑ ΣΕ ΚΑΡΥΔΑ


ΣΥΝΤΑΓΗ ΥΛΙΚΑ:
2 αυγα,
1 βανιλια,
100 γρ ζαχαρη,
150 γρ σπορελαιο,
400 γρ αλευρι κοσκινισμενο με.1.φακελακι μπεικιν παουντερ,
300 γρ μαρμελαδα,
200 γρ καρυδα!

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Βαζουμε.στο μπολ αυγα-βανιλια-ζαχαρη-σπορελαιο και ανακατευουμε με συρμα!
Ριχνουμε σιγα σιγα το αλευρι και ζυμωνουμε!
Πλαθουμε μικρες μπαλιτσες ισες και τοποθετουμε σε λαδωμενο η μεσα λαδοκολα ταψι!
Ψηνουμε στους 200 βαθμους προθερμασμενο για 10 με 15 λεπτα φυσικα τον φουρνο!
Τα βγαζουμε και τα αφηνουμε να κρυωσουν!
Στην συνεχεια βγαζουμε αποντα μισα με ενα κουταλακι ψιχα σε ενα μπολ και προσθετουμε μαρμελαδα και το ανακατευουμε!
Τοποθετουμε στο ανοιγμα που καναμε γεμιση και κλεινουμε με το αλλο!
Τελος βαζουμε λιγη μαρμελαδα σε ενα μπολ με λιγο νερο και το ανακατευουμε καλα!
Βουταμε και απο τις δυο μεριες στο μειγμα και στην συνεχεια σε καρυδα!