
ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΕΥΣΤΙΚΗ,ΑΦΡΑΤΗ,ΑΠΛΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ!
130 γρ αλευρι φαριναπ,
30 γρ κακαο,
20 γρ κορν φλαουρ,
170 γρ ζαχαρη,
1 βανιλια
Σταματαμε το μιξερ και ριχνουμε κοσκινισμενα τα υπολοιπα υλικα σε δοσεις και ανακατευουμε παρα πολυ απαλα με μαριζ!
Βαζουμε λαδοκολα στο ταψι η πυρεξ!
Ριχνουμε το μείγμα απαλα το ισιωνουμε και ψηνουμε στους 200 β προθρ.για 10 λεπτα και στην συνεχεια κατεβαζουμε την θερμοκρασια στους 180 β και ψηνουμε αλλα 25 λεπτα!
Ελενχουμε με ξυλακι!
Οταν το βγαζουμε το αφηνουμε να κρυωσει και στην συνεχεια το κοβουμε η σε δυο πατους η σε 3
Υλικά
6 αυγα,130 γρ αλευρι φαριναπ,
30 γρ κακαο,
20 γρ κορν φλαουρ,
170 γρ ζαχαρη,
1 βανιλια
Εκτέλεση
Χτυπαμε τα αυγα με την ζαχαρη να αφρατεψουν να ασπρισουν να στεκεται το μείγμα!Σταματαμε το μιξερ και ριχνουμε κοσκινισμενα τα υπολοιπα υλικα σε δοσεις και ανακατευουμε παρα πολυ απαλα με μαριζ!
Βαζουμε λαδοκολα στο ταψι η πυρεξ!
Ριχνουμε το μείγμα απαλα το ισιωνουμε και ψηνουμε στους 200 β προθρ.για 10 λεπτα και στην συνεχεια κατεβαζουμε την θερμοκρασια στους 180 β και ψηνουμε αλλα 25 λεπτα!
Ελενχουμε με ξυλακι!
Οταν το βγαζουμε το αφηνουμε να κρυωσει και στην συνεχεια το κοβουμε η σε δυο πατους η σε 3
Κρέμα σαντιγί
Χτυπάμε 500 γρ κρέμα γάλακτος φυτική πλήρες με 1 κ.σ. άχνη ζάχαρηΣυναρμολόγηση
Βαζουμε τον ενα πατο στο ταψι η πυρεξ!
Σιροπιαζουμε με κουταλι σιροπι βυσσινου!
Βαζουμε σαντιγί και πανω στην σαντιγί γλυκο ψιλοκομμενο βυσσινο!
Ξανα παντεσπανι, σιροπιασμα γλυκο βυσσινο!
Και τελος παντεσπανι, σιροπιασμα,σαντιγί και για διακοσμηση τριμμενη σοκολατα και βυσσινο!
Σιροπιαζουμε με κουταλι σιροπι βυσσινου!
Βαζουμε σαντιγί και πανω στην σαντιγί γλυκο ψιλοκομμενο βυσσινο!
Ξανα παντεσπανι, σιροπιασμα γλυκο βυσσινο!
Και τελος παντεσπανι, σιροπιασμα,σαντιγί και για διακοσμηση τριμμενη σοκολατα και βυσσινο!
Δημιουργός συνταγής: Tzeni Tsanaktsidou