Σπιτικά πτι φουρ με γέμιση μαρμελάδα ροδάκινο


ΣΠΙΤΙΚΑ ΠΤΙ ΦΟΥΡ ΜΕ ΓΕΜΙΣΗ ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΡΟΔΑΚΙΝΟ

Απλά λιώνουν στο στόμα!!!

Υλικά
500 γρ. αλεύρι
250 γρ. βούτυρο αγελάδας, σε θερμοκρασία δωματίου
250 γρ. άχνη ζάχαρη
3 αυγά, σε θερμοκρασία δωματίου
2 βανίλιες
10 γρ. μπέικιν πάουντερ

Υλικά για τη διακόσμηση
1 λιωμένη κουβερτούρα
τρούφα σοκολάτας
ψιλοκομμένο καρύδι

Χτύπησα το βούτυρο με την άχνη πολύ καλά μέχρι να γίνει μια αφράτη κρέμα. 
Έριξα τις βανίλιες, το κοσκινισμένο αλεύρι και το μπέικιν πάουντερ.
Από τη στιγμή που ρίχνουμε το αλεύρι δεν παιδεύουμε πολύ τη ζύμη.
Με ένα κορνέ έκοψα τη ζύμη σε διάφορα σχέδια πάνω σε ένα ταψί στρωμένο με αντικολλητικό χαρτί.
Έψησα σε προθερμασμένο φούρνο, στους 180 βαθμούς στον αέρα, για 15 λεπτά.
Μόλις κρύωσαν έβαλα τη μαρμελάδα ροδάκινο σε ένα μπισκοτάκι και έκλεισα με ένα άλλο.
Διακόσμησα με λιωμένη κουβερτούρα, τρούφα και καρύδια.


Credits:
αναστ γεώ
ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΓΚΟΛΦΩΣ
Σπιτικά πτι φουρ με γέμιση μαρμελάδα ροδάκινο