Χοιρινό με λάχανο



ΧΟΙΡΙΝΟ ΜΕ ΛΑΧΑΝΟ

Απλά πεντανόστιμο!!!

ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Έβαλα σε ένα τηγάνι λίγο ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ και τσιγάρισα το ΚΡΕΑΣ μέχρι να πάρει χρώμα και από τις δύο μεριές.
Σε μια βαθιά κατσαρόλα έριξα ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ με το μάτι, έκαψε λίγο και πρόσθεσα 3 κ.γ. ΠΕΛΤΕ ΝΤΟΜΑΤΑΣ.
Αφού τσιγαρίστηκε λίγο έριξα και ΣΑΛΤΣΑ.
Έριξα το ΛΑΧΑΝΟ κομμένο σε κομμάτια σιγά - σιγά και ανακάτευα.
Σε αυτό το σημείο πρόσθεσα μισό ποτήρι ΝΕΡΟ.
Όταν πήρε όλο το λάχανο πρόσθεσα το ΧΟΙΡΙΝΟ, ΑΛΑΤΙ και ΠΙΠΕΡΙ ΜΑΥΡΟ και ΚΟΚΚΙΝΟ.
Πρόσθεσα ΝΕΡΟ τόσο όσο να σκεπαστεί το φαγητό.
Σιγοέβρασα για μια ώρα περίπου μέχρι να βράσει το κρέας και να μείνει στο λαδάκι του.


Credits:
αναστ γεώ
ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΓΚΟΛΦΩΣ
Χοιρινό με λάχανο