Αρνάκι ρυζογιουβέτσι



Μια συνταγή της κυρίας Ρουλας Λυρου για ΑΡΝΑΚΙ ΡΥΖΟΓΙΟΥΒΕΤΣΙ από την ομάδα στο Facebook ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ


Αρνάκι ρυζογιουβέτσι

ΠΟΛΎ ΝΟΣΤΙΜΟ ΦΑΓΗΤΟ !!

Πλενουμε καλα τα κομμάτια απο 2 κιλα αρνακι και τους ριχνουμε αλατι και πιπερι.
Τα βαζουμε στο ταψι, ριχνουμε λιγο λαδι και τα αφηνουμε να καλοψηθουν, να ροδοκοκκινίσουν.
20 λεπτα πριν τα βγαλουμε απο το φουρνο ριχνουμε μισο κιλο ρυζι νυχακι και 5 ποτηρια βραστο νερο.
Δεν ανακατευουμε μονο 2 - 3. φορες κουναμε λιγο το ταψι.
Σερβιρουμε με γιαουρτι ή λεμόνι.