
ΠΟΛΎ ΝΟΣΤΙΜΟ ΦΑΓΗΤΟ!
Τα βαζουμε στο ταψί, ρίχνουμε λίγο λαδι και τα αφήνουμε να καλοψηθούν, να ροδοκοκκινίσουν.
20 λεπτά πριν τα βγάλουμε από το φούρνο ρίχνουμε μισο κιλο ρυζι νυχακι και 5 ποτηρια βραστο νερο.
ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Πλένουμε καλα τα κομμάτια απο 2 κιλα αρνάκι και τους ρίχνουμε αλάτι και πιπέρι.Τα βαζουμε στο ταψί, ρίχνουμε λίγο λαδι και τα αφήνουμε να καλοψηθούν, να ροδοκοκκινίσουν.
20 λεπτά πριν τα βγάλουμε από το φούρνο ρίχνουμε μισο κιλο ρυζι νυχακι και 5 ποτηρια βραστο νερο.
Δεν ανακατευουμε μονο 2 - 3. φορες κουναμε λιγο το ταψι.
Σερβίρουμε με γιαουρτι ή λεμόνι.
Σερβίρουμε με γιαουρτι ή λεμόνι.
Δημιουργός συνταγής: Ρουλα Λυρου