Σιροπιαστό γλυκό με ινδοκάρυδο




Μια συνταγή της κυρίας Theodosia Halvatzh για ΣΙΡΟΠΙΑΣΤΟ ΓΛΥΚΟ ΜΕ ΙΝΔΟΚΑΡΥΔΟ από την ομάδα στο Facebook ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ


Σιροπιαστό γλυκό με ινδοκάρυδο

ΧΙΟΝΆΤΟ ΓΛΥΚΌ !!!!

Για το παντεσπάνι
4 αυγά
6 φλυτζάνια του ελληνικού καφέ ζάχαρη-- όλα τα υλικά τα μετράμε με το φλυτζανάκι του καφέ--
4 φλιτζανάκια γάλα
4 φλιτζανάκια σπορέλαιο
10 φλιτζανάκια αλεύρι
1 μπέικιν
μια βανίλια

Χτυπάμε στο μίξερ ζάχαρη με σπορέλαιο, προσθέτουμε τα αυγά και τέλος όλα τα υπόλοιπα υλικά.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο αντιστάσεις 180 για 35 με 40λεπτα θα το δείτε να ξεκολλάει από τα τοιχώματα χρησιμοποιείτε το ταψί της κουζίνας.
Το αφήνουμε να κρυώσει.
Σε κατσαρόλα ετοιμάζουμε σιρόπι ΜΕ 2 ένα και μισό ποτήρι ζάχαρη, 3 ποτήρια νερό, 2 σοκολάτες κουβερτούρες, 1 κουταλιά Βιτάμ και τέλος ινδοκάρυδο που θα πασπαλίσουμε τα γλυκίσματα.
Αφήνουμε να κρυώσει...τίποτα ζεστό ...κόβουμε το γλυκό μας μικρά τετράγωνα κομμάτια τα περνάμε στο σιρόπι και στη συνέχεια ινδοκαρυδο από όλες τις μεριές.