
Μια συνταγή του κυρίου Nikos Athanasiou για ΤΑΛΙΑΤΕΛΕΣ ΜΕ ΚΙΜΑ - BOLOGNESE από την ομάδα στο Facebook ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ
Υλικά
Για την σάλτσα μας
1/2 κιλό Κίμα μοσχαρίσιο1 μεγάλο κρεμμύδι
2 σκελίδες σκόρδο
Φρέσκο βασιλικό
αλάτι - πιπέρι
2 σκελίδες σκόρδο
Φρέσκο βασιλικό
αλάτι - πιπέρι
2 καρότα τριμμένα στον τρίφτη
4 - 5 κ σ σπιτική σάλτσα ή έτοιμη αν δεν έχετε
1 κ σ πολτό ντομάτα
Ρίχνουμε το σκορδάκι μας ψιλοκομμένο ρίχνουμε και λίγο νεράκι μέχρι να σκεπάσει και βράζουμε σε σιγανή φωτιά μέχρι να δέσει η σάλτσα μας
Μπορείτε να βάλετε και επιπλέον μπαχαρικά τις αρεσκείας σας.
4 - 5 κ σ σπιτική σάλτσα ή έτοιμη αν δεν έχετε
1 κ σ πολτό ντομάτα
Εκτέλεση
Τσιγαρίζουμε σε πολύ λίγο λάδι το κρεμμύδι ψιλοκομμένο αφού γυαλίσει ρίχνουμε τον κιμά και αλατοπιπερώνουμε κατόπιν τα τριμμένα καρότα και τις σάλτσες μας.Ρίχνουμε το σκορδάκι μας ψιλοκομμένο ρίχνουμε και λίγο νεράκι μέχρι να σκεπάσει και βράζουμε σε σιγανή φωτιά μέχρι να δέσει η σάλτσα μας
Μπορείτε να βάλετε και επιπλέον μπαχαρικά τις αρεσκείας σας.