Μοσχαράκι λεμονάτο με άγριο ρύζι



Μια συνταγή της κυρίας Μαρίας Λαρου για ΜΟΣΧΑΡΑΚΙ ΛΕΜΟΝΑΤΟ ΜΕ ΑΓΡΙΟ ΡΥΖΙ από την ομάδα στο Facebook ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ


Μοσχαράκι λεμονάτο με άγριο ρύζι

ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Άγριο ρύζι πρώτη φορά κάνω και είναι τέλειο τελικά.
Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο που είναι και το ζουμάκι από το κρέας αλλά έγινε τέλειο και είναι και πιο υγιεινό.
Το έβρασα όπως το κανονικό ρύζι.
Το κρέας το είχα σχεδόν δύο ώρες στην χύτρα σε χαμηλή θερμοκρασία, εμένα πάει μέχρι 9 και το είχα στο τρία.
Είχα βάλει το κρέας, ένα τριμμένο κόκκινο κρεμμύδι, δάφνη, μπαχάρι, πιπέρι, αλάτι, ρίγανη, νεράκι, ελαιόλαδο και έναν κύβο βοδινό.
Όταν το κατέβασα από το μάτι πρόσθεσα χυμό λεμονιού.
Έγινε μαλακό, μυρωδάτο και πάρα πολύ νόστιμο !!