

Υλικά
250 βουτυρο αγελαδινο
250 βουτυρο προβειο
250 ζαχαρη αχνη
180 γρ αμυγδαλα καβουρντισμενα
2 βανιλιες
λιγο κονιακ
αλευρι 950γρ
Ριχνω τα υπολοιπα υλικα και ανεκατευω απαλα.
Δημιουργός συνταγής: Ειρήνη Σταματέλλη
250 βουτυρο προβειο
250 ζαχαρη αχνη
180 γρ αμυγδαλα καβουρντισμενα
2 βανιλιες
λιγο κονιακ
αλευρι 950γρ
Εκτέλεση
Χτυπαω τα βούτυρα με την αχνη 20 λεπτα να ασπρισουν.Ριχνω τα υπολοιπα υλικα και ανεκατευω απαλα.
Βγαζω με κουπ πατ σχεδια και ψηνω στους 170 για 20 περιπου λεπτα.
Βγαζω αφηνω να κρυωσουν ραντιζω με ανθονερο και πασπαλιζω με αχνη.