
Εύκολη και γρήγορη πιτούλα!
Υλικά
- 1 κούπα γάλα
- 200 γρ γιαούρτι στραγγιστό
- 2 αυγά
- 2 φλ. αλεύρι γ.ο.χ
- 1/2 φλ. λάδι
- 250 γρ φέτα
- 50 γρ κεφαλοτύρι
- Λίγο σιμιγδάλι ψιλό
- Πιπέρι
- λίγο αλάτι ανάλογα το τυρί
Εκτέλεση
- Χτυπάμε τα αυγά με το γάλα και το γιαούρτι να ανακατευτούν καλά.
- Προσθέτουμε το λάδι, λίγο αλάτι, πιπέρι και τέλος το αλεύρι.
- Ανακατεύουμε να γίνει ένας πηχτός χυλός.
- Ρίχνουμε τη μισή φέτα, το κεφαλοτύρι και ανακατεύουμε.
- Σε ένα ταψάκι 26×35 εκ βάζουμε λίγο λάδι, πασπαλίζουμε με 2 - 3 κ.σ. σιμιγδάλι ψιλό και ρίχνουμε τον χυλό από επάνω.
- Σκορπίζουμε λίγο ακόμα σιμιγδάλι.
- Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στις αντιστάσεις, στους 180 βαθμούς μέχρι να πάρει ωραίο χρώμα, περίπου 40 - 45 λεπτά ανάλογα τον φούρνο.


Δημιουργός συνταγής: Αλεξάνδρα Κυριάκη
