Μεσολογγίτικη Μακαρονόπιτα



Μια συνταγή της κυρίας Ρουλας Λυρου για ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΤΙΚΗ ΜΑΚΑΡΟΝΟΠΙΤΑ από την ομάδα στο Facebook ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ


Μεσολογγίτικη Μακαρονόπιτα

Για το φύλλο:
2 ποτηρια αλευρι (ό,τι εχουμε)
1 ποτηρι νερο χλιαρο
Λιγο αλατι
2 κ.σ.λαδι

Ζυμωνουμε μια μαλακη ζυμη, χωριζουμε 3 μπαλακια, αλοιφουμε με λαδι και τα αφηνουμε μιση ωρα να ξεκουραστουν.
Ανοιγουμε 3 φυλλα. Δυο θα βαλουμε στη βαση και ενα απο πανω.

Για τη γεμιση:
1/3 του πακετου βρασμενα μακαρονια νο 5.
700 γρ. γαλα
5 αυγα.
300 γρ. φέτα και 200 γρ. Ανθοτυρο η μυζυθρα.
3 κ.σ. Λαδι ή βουτυρο.

Ταψι το μεγαλο της κουζινας..
Ψηνουμε στους 200 βαθμούς για περιπου 45 λεπτα στις αντιστασεις, μεχρι να παρει το χρωμα που θελουμε.