Μεσολογγίτικη μακαρονόπιτα

Υλικά για το φύλλο

2 ποτηρια αλευρι (ό,τι εχουμε)
1 ποτηρι νερο χλιαρο
Λιγο αλατι
2 κ.σ.λαδι

Εκτέλεση

Ζυμωνουμε μια μαλακη ζυμη, χωριζουμε 3 μπαλακια, αλοιφουμε με λαδι και τα αφηνουμε μιση ωρα να ξεκουραστουν.
Ανοιγουμε 3 φυλλα. Δυο θα βαλουμε στη βαση και ενα απο πανω.

Υλικά για τη γέμιση

1/3 του πακετου βρασμενα μακαρονια νο 5.
700 γρ. γαλα
5 αυγα.
300 γρ. φέτα και 200 γρ. Ανθοτυρο η μυζυθρα.
3 κ.σ. Λαδι ή βουτυρο.

Εκτέλεση

Ταψι το μεγαλο της κουζινας..
Ψηνουμε στους 200 βαθμούς για περιπου 45 λεπτα στις αντιστασεις, μεχρι να παρει το χρωμα που θελουμε.
Δημιουργός συνταγής: Ρουλα Λυρου