
Υλικά για το φύλλο
2 ποτηρια αλευρι (ό,τι εχουμε)1 ποτηρι νερο χλιαρο
Λιγο αλατι
2 κ.σ.λαδι
Εκτέλεση
Ζυμωνουμε μια μαλακη ζυμη, χωριζουμε 3 μπαλακια, αλοιφουμε με λαδι και τα αφηνουμε μιση ωρα να ξεκουραστουν.Ανοιγουμε 3 φυλλα. Δυο θα βαλουμε στη βαση και ενα απο πανω.
Υλικά για τη γέμιση
1/3 του πακετου βρασμενα μακαρονια νο 5.700 γρ. γαλα
5 αυγα.
300 γρ. φέτα και 200 γρ. Ανθοτυρο η μυζυθρα.
3 κ.σ. Λαδι ή βουτυρο.
Εκτέλεση
Ταψι το μεγαλο της κουζινας..Ψηνουμε στους 200 βαθμούς για περιπου 45 λεπτα στις αντιστασεις, μεχρι να παρει το χρωμα που θελουμε.



Δημιουργός συνταγής: Ρουλα Λυρου