Κέικ ινδοκάρυδο



Μια συνταγή της κυρίας Voula Damala για ΚΕΙΚ ΙΝΔΟΚΑΡΥΔΟ από την ομάδα στο Facebook ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΓΚΟΛΦΩΣ


Κέικ ινδοκάρυδο

Αφρατο... με γλυκο κουταλιου κερασι απο πανω

4 αυγα χωρισμενα τα ασπραδια απ τους κροκους
1 κουπα σπορελαιο
1 1/2 κουπα ζαχαρη
2 κουπες αλευρι γοχ
1 φακελακι μπεικιν
2 βανίλιες
1 κουπα ινδοκαρυδο
1 κουπα στραγγιστο γιαουρτι

Χτυπαμε τα ασπραδια μαρεγκα με τη μιση κουπα ζαχαρη. 
Τα βαζουμε σε μπολ να τα προσθεσουμε στο τελος.
Χτυπαμε τους κροκους με τη ζαχαρη, προσθετουμε το σπορελαιο, το γιαουρτι, τις βανιλιες, το μπεικιν ανακατεμενο με το αλευρι, το ινδοκαρυδο, και τελος ανακατευουμε τα ασπραδια. 
Εγω εβαλα σε 30αρα φορμα και εψησα στους 180 στις αντιστασεις για 1 ωρα.
Απο πανω χτυπησα ενα κουτι crème με μιση κουπα αχνη και εριξα λιγο ινδοκαρυδο ακομα...