Μπιφτέκια κοτόπουλου



Μια συνταγή της κυρίας Gogo Samiou για ΜΠΙΦΤΕΚΙΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ εκτελεσμένη από την κυρία την κυρία Ειρήνη Σταματέλλη στην ομάδα στο Facebook ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ


Μπιφτέκια κοτόπουλου

Απλά υπέροχα!

ΥΛΙΚΑ
700 γρ κιμα απο κοτοπουλο μπουτι.
1 κρεμμυδι μεγαλο
1 ντοματα
1 σκελιδα σκορδο
1 κουπα τυρι σκληρο Δανιας
1 κουπα θρυμματισμενη φρυγανια
1 κουταλια σουπας σπασμενο κολιανδρο
1 φλυτζανακι του καφε ψιλοκομμενο μαιντανο
1κουταλια της σουπας μουσταρδα
1 κοφτη κουταλια του γλυκου παπρικα γλυκια
Αλατι, πιπερι, ριγανη λαδι
(Εγω έβαλα και μια πιπερια κοκκινη φλωρινης )
Αν θελετε και μια κνορ κοτοπουλο τριμμενη στον τριφτη!!Εγω βαζω!!

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε ενα τηγανι βαλτε λιγο λαδι και τσιγαριστε το κρεμμυδι και το σκορδο, οχι να καουν αλλά να μαραθουν και να παρουν ωραιο χρωμα,
Προσθεστε τον μαιντανο και σβηστε το τηγανι.
Αφηστε να κρυωσουν.
Σε μια λεκανη βαλτε τον κιμα, προσθεστε το τυρι, τη φρυγανια, την ντοματα στο μουλτι, την μουσταρδα και ολα τα μυρωδικα.
Τελος μεσα στο μπλεντερ κοψτε το κρεμμυδι, το σκορδο και μαϊντανό που είχατε τσιγαρίσει απο πριν να γίνουν σαν πολτος και ανακατέψτε ολα μαζι καλα.
Ψηστε σε αντικολλητικο απο 5 λεπτα την καθε πλευρα !!!