Παξιμαδάκια βανίλιας



Μια συνταγή της κυρίας Boula Mpeza για ΠΑΞΙΜΑΔΑΚΙΑ ΒΑΝΙΛΙΑΣ από την ομάδα στο Facebook ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ


Παξιμαδάκια βανίλιας

Υλικά:
3 φλιτζανάκια του καφέ καλαμποκέλαιο η ελαιόλαδο αν θέλουμε (εγώ έβαλα καλαμποκέλαιο) 
3 φλιτζανάκια του καφέ ζάχαρη,
3 αυγά, 
3 βανίλιες,
2 κουταλάκια γλυκού μπέικιν,
αλεύρι για όλες τις χρήσεις τόσο όσο να γίνει μια ζύμη απαλή να μην κολλάει στα χέρια
Εκτέλεση
Λάδι, ζάχαρη, αυγά, βανίλιες και χτυπάω.
Προσθέτω αλεύρι και μπέικιν και ζυμώνω.
Φτιάχνω 3 φραντζολάκια.
Βάζω σε ταψί στρωμένο με λαδόκολλα και ψήνω στους 190 με 200 βαθμούς ανάλογα με τον φούρνο μας, στις αντιστάσεις.
Βγάζω από το φούρνο και όπως είναι ζεστά κόβω πλαγίως σε κομμάτια.
Ξαναβάζω για κανένα δεκάλεπτο στο φούρνο.