Παραδοσιακοί λουκουμάδες Λέσβου με πατάτα

Οι Καλύτεροι, οι πιο τραγανοί λουκουμάδες που έχετε δοκιμάσει ποτέ είναι εδω !!!
Δοκιμάστε τους και σίγουρα θα ενθουσιαστειτε. Ενα απο τα μυστικά βρίσκεται στην πατάτα. Λουκουμαδες Μυτιλήνης λοιπόν παραδοσιακοί !!!
Νομίζω δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψω την συνταγή αυτή, Συχνά πολλοί σπάνια εντυπωσιάζομαι από ένα γλυκό, ιδίως όταν το έχω φτιάξει αρκετές φορές και το έχω συνηθίσει. Η συγκεκριμένη συνταγή είναι από αυτές που πραγματικά δεν χορταίνω να φτιάχνω και να τρώω, είναι οι πιο τραγανοί λουκουμάδες, άψογα σιροπιασμένοι δεν πανιάζουν ακόμη και μετά από το πέρας 3 ημερών και η προέλευση της συνταγής βρίσκετε από το Πλωμαρι της ΛΕΣΒΟΥ όπου και κατάγομαι .Δοκιμάστε τους και απλά θα πετάξτε όποιες άλλες συνταγές για λουκουμάδες έχετε.

Υλικά

Για το σιρόπι

  • 500 γρ ζάχαρη 
  • 300 ml νερό 
  • 50 γρ μέλι 
  • 1 ξυλάκι κανέλας 
  • Λίγες σταγόνες χυμό λεμόνι 

Για τους λουκουμάδες

  • 450 γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις 
  • 50 γρ κορν φλάουρ 
  • 10 γρ μαγιά ξηρή 
  • 125 γρ πατάτες βρασμένες και πολτοποιημένες 
  • 520 γρ χλιαρό νερό από τις πατάτες που βράσαμε 
  • Λάδι για τηγάνισμα 

Για επικάλυψη

  • Καρύδια χοντροκομμένα 
  • Κανέλα 
  • SISINNI Cocoa Spread Bitter​

Παρακολουθήστε την εκτέλεση της συνταγής στο βίντεο που ακολουθεί


Δημιουργός συνταγής: Bake It